🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصادف موتور و ماشین و ترخیص خودرو به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۵۵

سلام.من با خودرو بودم که با یه موتور تصادف کردم!فرد موتوری بعد از پانسمان توسط اورژانس از انتقال توسط امبولانس خودداری کرده و با خودروی اشنایان از محل حادثه رفت!افسر راهنمایی هم از کشیدن کروکی به خاطر نبودن ایشان خوددتری کرد!خودرو و موتور اون فرد هم به پارکینگ منتقل شد!تو پاسگاه هم فقط اظهارات من ثبت شد!حالا کلانتری میگه چون اظهارات ایشون ثبت نشده پرونده ناقصه و دادگاه نمیره!راهور هم نمیدونم تبانی کرده یا چی میگه موتور شمال به جنوب در حرکت بوده(در صورتی که جنوب به شمال بوده).حالا من برای ترخیص خودرو باید چه کنم!؟اگه اون بنده خدا کلن بپیچه تکلیف من چیه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایتی علیه شما نشده باشد از طرف فرد موتور سوار ملزم هستند که خودروی شما را آزاد کنند و باید از کلانتری نامه بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط