🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصرف ملک اوقافی و استرداد آن به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۶۵

با سلام
پدر من در سال 1360 یک قطعه زمین به متراژ 8000 متر مربع در روستای غنی آباد شهر ری به صورت قولنامه دستی خریداری کرده که بعد از چند سال آن منطقه اوقافی اعلام می شود که بعد از این که اوقاف اعلام میشود پدر من زمین را به حال خود رها میکند و فقط هرزگاهی درحد یک نگاه کردن به زمین سر میزده.
4 ماه پیش ما برای استفاده از زمین اقدام کردیم که الان متوجه شدیم 1000 متر از زمین رو اداره اوقاف 4 سال پیش سند اجاره داده به شخصی و یک مقدار دیگرهم مردم با سنگ نشانه گذاشته اند که مثلا اینجا برای آنهاست.
الان ما باید برای پس گرفتن زمین باید چکار کنیم.؟؟
در ضمن فروشنده اولیه زمین که پسر کدخدای این روستا بوده زنده می باشد و حاضر به شهادت به نفع ما هست بعلاوه یکسری از اهالی قدیمی آن منطقه.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که برای اثبات مالکیت خود در خصوص زمین خریداری شده حتما وکیل بگیرید تا بتوانید برای رفع تصرف عدوانی اقدام نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط