🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصویر برداری از چهره نیروهای امنیتی، در حین انجام وظیفه جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۵

آیا تصویر برداری و انتشار آن از چهره نیروهای امنیتی نظامی و انتظامی حین انجام وظیفه، بدون اجازه و آگاهی ایشان جرم محسوب میشود؟ مجازات آن چیست؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرمی محقق نشده

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

باسلام
درصورت نداشتن سوءنیت اینکارجرم نمیباشد

خیر اگر انگیزه ای وجود نداشته باشد جرم نمیباشد .

بنظر نمی رسد جرمی محقق شده باشد
با توجه به اینکه قانون خاصی نیز در این زمینه وجود ندارد

براساس قوانین موضوعه کشور تصویر برداری از مامور ناجا در حین انجام وظیفه کاری غیرقانونی نبوده و از حقوق مردم در راستای نظارت بر مسئولین‌شان است.
از منظر قانون ایران هیچ عملی جرم نیست مگر اینکه مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات در نظر گرفته باشد.
برای تصویربرداری فقط ۳ مورد هست که تصویربرداری کردن از آن ممنوع است. اول تصویربرداری کردن از حریم خصوصی افراد که مطابق قانون سمعی و بصری جرم است، دوم تصویربرداری کردن از استحکامات نظامی و امنیتی که مطابق ماده ۵۰۳ قانون مجازات اسلامی ممنوع است و سوم تصویربرداری کردن و ارسال آن برای خارجی‌ها و اتباع بیگانه و دوول خارجی متخاصم علیه جمهوری اسلامی جرم است که این جرم در واقع همکاری با خارجی‌ها محسوب می‌شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط