🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعداد دفعات رابطه نامشروع مشخص خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۵

یکی از دوستان من خانمی هستن دچار افسردگی هستن و مشکلات خانوادگی با همسرشون دارن و ایشان از طریق همسرشان اذیت می شدن و ایشان سر خورده شده بود و فکر نی کرد دوست ندارد کسی با ایشان باشد در صورتی که ایشان چهره زیبایی داشتن تصمیم می گیره با یکی از دوستانشون رابطه برقرار کنه یک یا دو بار برقرار می کنه پشیمون میشه و بعد یک سالی رابطه بر قرار نمی کنه و در این حین چون ایشون شغلی خوبی داشتن با درامد عالی یک پسر حوان به قصد سو استفاده و اخاذی به ایشان نزدیک میشه و طی یک سال اطمینان این خانم رو جلب می کنه به ایشان پیشنهاد رابطه می ده خانم قبول نمی کنه و اصرار های زیاد و قرار دادن تو موقعیت های متفاوت با پافشاری های زیاد تونست راضی بکنه ایشون و یک بار رابطه برقرار کنه باز خانم پشیمون میشه و به اقا می گه نمی خوام و این اقا با ایجاد مزاحمت های حضوری و تلفنی فحاشی و ابرو ریزی و رفتن پیش همسرشون و ادعای پول کردن خانم هم رفته شکایت کرده و شهود هم برده برای مزاحمت ها و پسر همیشه ذکر کرده من صدا ها دارم و ازت عکس دارم عکس ها برای پرفایل بوده و پوشیده بوده حالا ایشان تو ادعای جدیدش گفته فیلم سکس خانم رو داره اگه خانم بره دادگاه و در مورد آزار و اذیت شکایتشو به سر انجام برسونه فیلم رو به دادگاه می ده در صورتی که خانم مطمعنه فیلمی نیست اما این حرکات از این اقا هم بعید نیست و با اینکه این اقا مزاحم بوده ادعا کرده که خرج این خانم می کرده و محکمم پفشاری می کنه در صورتی که این طور نبوده متشکرم راهنمایی کنید خییلی ممنونم و یکی از سولاتم اینکه اگه بخواد بگه رابطه داشته حکم خانم چی هستش و امکانش هست که رابطه ها معلوم بشه و این خانم ۵ ماه از رابطه با این اقا می گذره و بعد اونم با همسرش چند باری رابطه داشته ایا قابل تشخیص هست

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه رابطه جنسی و یا نامشروع اثبات شود مجازات شلاق برای هر دو طرف خواهد داشت لذا برای پسر نیز به جرم تهدید به انتشار عکس های شخصی مجازات حبس دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط