🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعدد جرم در مجازات مباشرت در جعل مهر چه عواقبی برای من دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۱

بنده در سال ۹۵ بابت معاونت یا مباشرت در جعل مهر و مدارک به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم شدم و در ۲۲ بهمن ۹۷ شامل عفو رهبری شدم . متاسفانه ۲ شاکی دیگه پیدا شده اند نه از بنده از کسی که واسطه بوده که اون هم در زندان باز مشغول فعالیته و اون هم اسمی از بنده در دادسرا اورده که مهرها رو بنده میزدم حالا هم برای من ابلاغیه نیومده و فقط حکم جلب سیار دادن به همون دوستمون که برو بده به دوست مهرسازت که بیاد توضیح بده که.
میخواستم بپرسم ایا بنده بابت همون مهر دوباره به زندان می افتم یا نه؟
چون با کارهایی که اون کرده شاید تا چندین سال دیگه هم شاکی پیدا بشه متاسفانه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. چون شما جعل رو در حق هر شخصی مذتکب شدید بنابراین برای هرکدومش یک شاکی وحود داره و یک مجازات مستقل.. چون شما محکوم شدید. و محکومیت شما ۲ سال محکومیت تبعی دارد، بنابراین تا دو سال بعد از ۲۲ بهمن ۹۷ جرمی از شما کشف شود مشمول تکرار جرم میشوید و مجازاتتان تشدید میشود.. تنها راه حل شما مرور زمان است. چون احتمالا جرم شما درجه ۵ باشد، تا هفت سال پس از ان قابل پیگیری است، و پس از ان دیگر قابل تعقیب نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط