🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعلق گرفتن حق سرقفلی به صاحب پایانکار امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۳

سلام. من زمانی که ۱ ساله بودم، پدرم یک ملک مسکونی به نام من کردند، در‌اونجا کسب و کار میکردند که سال ۶۷ شهرداری متوجه شد و‌اومد جلوگیری کرد ، و‌پدر من سال ۶۷ رفتند و پایانکار تجاری برای ملک گرفتن و قانونی به کار مشغول شدند. الان بعد از گذشت این همه سال، سوالی که من دارم اینه که آیا این ملک دارای سرقفلی هست؟ این ملک چسبیده به یک ملک دیگه بوده که دیوارهای آن را برداشته بودند. که اون ملک به نام پدرم بوده. این دو ملک ۱ پایانکار دارند. یعنی ۲ سند جدا و‌یک پایانکار. با توجه به اینکه پدر من زمانی که ضغیر بودم ‌این پایانکار مشترک رو گرفته اند، وضعیت سرقفلی ملک به چه صورتیه؟ آیا من به عنوان مالک میتوانم ملک رو تجاری بفروشم؟ آیا پایانکار آنها قابل جدا شدن هست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سرقفلی زمانی به ایشان تعلق خواهد گرفت که مبلغی را بابت حق سرقفلی پرداخت کرده باشند در غیر این صورت خیر. شما نیز حق فروش دارید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط