🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعهد بدیم مشکل حل میشه یا باید دختره و پدرش هم بیان و تعهد بدن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۰

سلام خسته نباشید من و دوس دخترم رو تو ماشین بهمون گیر دادن و کارت ملی من رو گرفتن و پلاک ماشین رو ثبت کردن و گفتن بعدا باید برید امنیت اخلاقی و ماشین به نام پدرمه...سوالم اینه اگه با پدرم به امنیت اخلاقی برویم و مدارک رو کامل بدیم و تعهد بدیم مشکل حل میشه یا باید دختره و پدرش هم بیان و تعهد بدن؟؟چون از اون دختر هیچ مدرکی به جز شماره تلفن ندارند...ممنون میشم از پاسخگوییتون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند پاسخگویی به سوال شما نیازمند اطلاع از متن گزارش مرجع انتظامی است ولی با این حال با وصف مذکور بنظر میرسد حضور مالک و شما کفایت کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با مراجعه به همراه صاحب خودرو میتوانید پس از تعهد کتبی مشکل حل خواهد شد مگر اینه گزارش بصورت دیگری باشد که در آن صورت خودرو توقیف و پرونده به دادسرا ارسال میگردد.جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی سند رسمی به همراه داشته باشید.

با سلام
کاربر گرامی سوال جنابعالی بستگی به گزارش مامور به عنوان ضابط قضایی داشته و چنانچه گزارش ایشان دلالت بر رابطه نامشروع باشد پرونده پس از تکمیل از پلیس امنیت اخلاقی به دادسرای ارشاد ارجاع خواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط