تعویض پلاک خودرو، امکان اخذ پلاک قبلی علی‌رغم تغییر محل سکونت

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴

با درود و سلام، در خصوص تعویض پلاک خودرو اگر شخصی پلاک شماره ۱۴ اهواز داشته باشد و ساکن اصفهان باشد و به تازگی خودروی خود را فروخته باشد، آیا می‌تواند همان پلاک قبلی را برای خودروی جدیدش درخواست کند یا چون کد پستی آنجا را ارائه می‌دهد، پلاک اصفهان می‌دهند؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پلاک هر شهری در همان شهر قابل تردد است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

باسلام
شرایط و الزامات دریافت پلاک قبلی خودرو، به شرح زیر هستند:

*پلاک قبلی باید در حال حاضر غیرفعال باشد. به عبارت دیگر، روی هیچ خودروی دیگری نصب نشده باشد. توجه داشته باشید که اگر پلاک قبلی روی خودرویی نصب بوده یا به عبارتی فعال باشد، دیگر امکان دریافت و نصب آن روی یک خودروی دیگر وجود نخواهد داشت.
*مالک باید تمام خلافی‌ها و عوارض مربوط به پلاک قبلی را پرداخت کرده باشد. در غیر این صورت باید ابتدا خلافی و عوارض پرداخت شده، سپس امکان دریافت پلاک قبلی خودرو وجود خواهد داشت.
*مدارک مربوط به خودرو و مالکیت آن باید معتبر و بدون نقص باشد.

با سلام
برای اخذ پلاک ایران ۱۴ لازم است شخص از طریق سامانه سخا و سایت شرکت پست، کدپستی مربوط به شهر اهواز را ارائه و هنگام مراجعه پستچی به نشانی اعلام شده، کد پنج رقمی پیامک شده را به ایشان اعلام و سپس نسبت به تعویض پلاک اقدام نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط