🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین ارش بر عضو بر چه اساسی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۵

باسلام و خسته نباشید
بر اثر تصاف رانندگی که منجر به از دست دادن صحال خود و آسیب دیدگی ریه نیز گردیده است در معاینه اول پزشکی قانونی که اعلام گردیده پارگی طحال و برداشتن آن و آسیب دیدگی ریه و کوفتگی بدن را عنوان نموده است و در معاینات تکمیلی پزشکی قانونی برای این موضوع ارش جهت پارگی طحال (10%) دیه کامل برای آسیب دیدگی ریه (4%) دیه کامل و برای کوفتگی بدن (2%) دیه کامل را اعلام نموده است . حال سوال این است آیا مطابق ماده 488 قانون مجازات اسلامی برای پارگی و برداشتن طحال نباید دیه کامل منظور گردد پس چرا برای این مورد ارش تعیین گردیده و دیه کامل تعلق نمی گیرد آیا می شود در این خصوص نسبت به نظر صادره اعتراض نموده یا منتظر حکم باشیم و اینکه علاوه بر دیه کامل ارش هم اضافه بر آن برای مصدوم تعلق می گیرد تا کل دیه متعلقه همین ارش می باشد ؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه برای طحال دیه کامل در نظر گرفته میشود یا خیر بسته به نظر پزشکی قانونی دارد و در حال حاضر به میزان 16 درصد دیه برای شما منظور گردیده است که معادل سی میلیون و چهارصد هزار تومان خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط