🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین درصد دیه چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳

تعیین میزان دیه،
در نامه اولیه پزشکی قانونی آمده ساییدگی در حد حارصه قدام شانه راست دست. در معایینه مجددا پزشکی در این خصوص نظریه خود را اصلاح و ذکر نموده نظریه بصورت دامیه اصلاح میگردد و ارش به میزان دو درصد تعیین میگردد، بعد از ارایه مدارک بعنوان راننده مقصر حادثه به بیمه کارشناس بیان داشن پزشکی قانونی در اعلام نظریه خود اشتباه نموده ارش از سر به پایین یک درصد می باشد
لطفا با هنر خود ما را راهنمایی فرمایید با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام: با احترام به نظرات دو بزرگوار قبلی بنده با تجاربی که در دادگاه داشتم پاسخ خواهم داد. اینکه بگیم دیه پایین تنه نصف می شود در مواردی است که آن عضو دیه مقدر داشته باشد یعنی اینکه دیه آن در قانون تعیین شده است در اینجا باید بگوییم که ناحیه شانه دیه مقدر ندارد و مشمول ارش است که ارش هم باید توسط کارشناس پزشکی باید تعیین گردد.پزشک قانونی معمولا در خیلی از موارد وقتی ببیند جراحتی بصورت امتداد یافته و بیشتر باشد یا اگر در دو ناحیه باشد ارش ان را دو برابر اعلام میکند.خلاصه کلام اینکه مرجع تعیین ارش پزشک قانونی است که پزشک قانونی ارش ان را دو درصد تعیین کرده و حکم نیز قطعی و لازم الاجرا می باشد و ایراد شرکت بیمه وارد نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بیمه بیراه نمیگوید و دامیه بدن یعنی : جراحت دامیه چنانچه بر روی بدن مثلا بر روی سینه ایجاد شود دیه آن یک صدم دیه کامل یا یک درصد دیه کامل خواهد بود .
حال شما بایستی به رای صادر شده پزشکی قانونی معترض شود و یا اینکه مابقی مبلغ دیه را از خود شخص مطالبه نمایید .

سلام
اگر حکم به پرداخت دیه به میزان دو درصد صادر شده باشد محکوم علیه مکلف است این مبلغ را به شما بپردازد
و چنانچه شرکت بیمه ایراد می‌گیرند و نمی‌پردازند شما می‌توانید :
مازاد آن را از خود مقصر مطالبه کنید
یا علیه شرکت بیمه دادخواست تقدیم کنید تا رسیدگی گردد و محکوم می‌شوند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط