تعیین دیه پا چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۸

با سلام
در سال ۱۳۹۹ در باشگاه ورزشی فردی روی پای بنده افتاد و پام از ناحیه قوزک پا و استخوان نازک نی دچار شکستی شد و پارگی رباط مچ پا هم داشتم و طی عمل جراحی ۲ عدد پلاتین استفاده شده و از بیمه مسئولیت مجموعه ورزشی استفاده کردم اگه لطف کنید بگین چقدر دیه بهم تعلق میگیره؟؟؟البته در سال ۱۴۰۰ دوره درمانیم تمام شده.باتشکر

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام مقدار دیه اصولا بر مبنای نظریه پزشکی قانونی توسط قاضی محاسبه می‌شود اما اگر بخواهید حدود دیه خود را بدانید باید عرض شود برای هر شکستگی استخوان در صورتیکه از نوع خرد شدگی نباشد وبدون عیب بهبود یافته باشد چهار پنچم از یک پنچم از یک دوم دیه کامل حساب می‌شود که با نرخ دیه ۱۴۰۰ برای هر فقره شکستگی استخوان مبلغ حدود ۳۸ میلیون وچهارصد هزار تومان دیه آن است که شما ۲ فقره شکستگی دارید و ۲ دیه شکستگی به شما تعلق میگیرد. برای پارگی رباط هم باید دید پزشک قانونی چقدر ارش تعین کرده است.موفق باشید انشاالله

باسلام نحوه تشخیص با پزشکی قانونی خواهد بود و نمیتوان اینچنین حدس زد.

با سلام و درود .باید برای تعیین دیه اقدام به شکایت و به پزشک قانونی مراجعه کنید .

میزان دیه را اجرای احکام با توجه به نظریه پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد

برای تعیین دیه باید اقدام به شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی نمایید.

تعیین میزان آن با پزشکی قانونی است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط