🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین قیمت دیه من چطور است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۶۸

۱.. نیم درصد از دیه کامل بابت ارش تورم اطراف چشم چپ و سه هزارم از دیه کامل بابت ارش کبودی همان ناحیه
۲.. سه درصد از دیه کامل بابت جراحت (دامیه) پلک بالای چشم چپ که اثر به جا گذاشته
۳.. شش درصد از دیه کامل بابت جراحت (حارصه) سمت چپ صورت ..دو ناحیه ...بازوی چپ ..دو ناحیه... آرنج دست چپ ساعد دست چپ ..سه ناحیه ... ران چپ و ساق پای چپ
۴.. هفت و نیم هزارم از دیه کامل بابت کبودی ران راست ..سه ناحیه ...ساق پای راست و ران چپ
۵.. یک درصد از دیه کامل بابت ارش تورم و ضربدیدگی مچ پای راست
۶.. چهار پنجم از یک پنجم از یک سوم از یک دهم از دیه کامل بابت شگستگی بند اول انگشت میانی دست راست که بدون عیب التیام یافته
۷.. یه درصد از دیه کامل بابت ارش کشیدگی رباط مچ پای راست
۸.. دودهم درصد از دیه کامل بابت ارش تورم انگشت دوم پای چپ و یک و نیم هزارم از دیه کامل بابت کبودی همان ناحیه
۹.. یک و نیم هزارم از دیه کامل بابت کبودی زانوی راست

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .میزان احتساب دیه با اجرای احکام می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
دیه را اجرای احکام محاسبه می کند.

میزان دیه را اجرای احکام محاسبه می کند.

تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

بااحترام
از قسمت محاسبات سایت کمک بگیرید

سلام و وقت بخیر.
بعد از آنکه دادگاه حکم بر پرداخت دیه مطابق نظر پزشکی قانونی داد، این موارد توسط واحد اجرای احکام دادسرا بطور عددی و دقیق محاسبه خواهد شد.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط