🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین مبلغ دیه بر اثر تصادف شکستن استخوان عانه سمت چپ چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۷۳

با سلام میخواستم بدونم دیه ام چقد میشود.
بارگی دامیه سطح خارجی مچ بای راست.2بارگی در حد دامیه روی زبان3.بارگی دامیه در ناحیه آهیانه راست4.تورم در ناحیه بس سر (ارش)5.کبودی در ناحیه بس سر(ارش)6.شکستگی خطی روی دندان ششم فک فوقانی راست7.سیاه شدگی روی ساعد چب8.کبودی روی آرنج چب9.سیاه شدگی روی بازوی چب10.سیاه شدگی روی ساعد راست11.سیاه شدگی روی بازوی راست12.سیاه شدگی ناحیه کمر سمت چب13.سیاه شدگی روی باسن چب14.سیاه شدگی روی ران چب15.سیاه شدگی ناحیه کمر سمت راست16.کبودی خلف سینه سمت راست17.شکستگی استخوان حقه ای (استابولوم) لگن18.شکستگی استخوان عانه سمت چب با جابجایی19.آسیب نسوج نرم ساق بای چب و راست در اثر عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوبدی جهت کشش استخوانی مشهود است.
با تشکر از زحمات بی دریغ حضرتعالی در ضمن بنده زن هستم و بر اثر تصادف بوده است

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای محاسبه موارد فوق میتوانید به قسمت محاسبه دیه اعضای بدن مراجعه نمائید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط