🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین مقدار دیه و ساییدگی حارصه در آرنج راست چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۴۵۶

دو عددجراحت دامیه پشت دست چپ وارنج چپ. ساییدگی حارصه در پشت دست چپ. دوعدد ساییدگی حارصه در ارنج راست و بازو راست. سه ساییدگی حارصه در کتف چپ،پهلوچپ و کتف راست. ارش صدمات برابر یک و نیم درصد دیه کامل تعیین میشود. چهار عدد خراشیدگی حارصه دربند اول چهار انگشت سبابه تا انگشت کوچک دست راست. خونریزی در پرده های مغزی(فوق سخت شامه) که اقدام به عمل جراحی وتخلیه خونریزی و قرار دادن تکه ای از استخوان جمجمه درزیر پوست شکم که پس از پایدار شدن وضعیت مصدوم،مجددا ب جای اصلی خود منتقل شده .ارش صدمات در مجموع برابر نه درصد دیه کامل تعیین میشود.اسیب نسج مغز منتشر اکسونی و افت سطح هوشیاری درحد متوسط.ارش صدمات برابر شش صدم دیه کامل تعیین میشود.شکستگی استخوان ترقوه چپ ک با عمل جراحی و تعبیه لوازم ارتوپدی در حالت مناسب التیام یافته،علاوه بر دیه مقدر ،ارج اسیب بافت نرم برابر دو صدم دیه کامل تعیین میشود. جراحت متلاحمه طرف چپ سر .جراحی تجسسی شکم ارش صدمه برابر چهار صدم دیه کامل تعیین میشود .افت حدت بینایی چشم چپ بعلت اسیب عصب بینایی ارش نقص بینایی برابر دو و نیم درصد دیه کامل تعیین میشود.کاهش شدید شنوایی گوش چپ درحد ناشنوایی ارش نقص شنوایی برابر چهل و هشت صدم دیه کامل تعیین میشود .تاریخ تصادفم 94/3/16

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از معینه توسط پزشکی قانونی و تنظیم گواهی میزان دیه و ارش را دادگاه تعیین خواهد کرد و در این قسمت بنده نمیتوانم شما را راهنمایی کنم.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط