تعیین مقدار دیه چطور است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵

سلام و خسته نباشید
من یه درگیری داشتم که قاضی برام دیه بریده اما نمیدونم مبلغ دیه چقدر میشه خواستم بپرسم،هفت ونیم هزارم دیه کامله بابت کبودی چشم و نیم درصد دیه کامله یعنی دقیقا چقدر میشه این دومورد واینکه زده طی یکسال مهلت پرداخت داره رو من چه جوری و از چه راهی باید این دیه رو از طرف مقابلم بگیرم واگر پرداخت نکنه این اقا تکلیف چیه!!!
ممنون میشم اگر تو کمترین فرصت بهم پاسخ داده بشه

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانیدازقسمت محاسبات سایت درخواست کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام خدمت شما عرض کنم که امسال ۱۴۰۱ معادل ۶۰۰ میلیون تومان است شما میتوانید درصد های فوق را ضربه نمایید اما کار محاسبه دیه بر عهده اجرای احکام است که محاسبه می‌شود و ابلاغ می گردد

با سلام
به اجرای احکام مراجعه بفرمایید مقدار را محاسبه خواهد کرد یا از محاسبات سایت انجام بدهید ایشان یک سال مهلت پرداخت دارند و اگر چنانچه پرداخت نکنند می توانید از اموال ایشان توقیف کنید و پرداخت برای هر سال باشد به نرخ همان سال انجام می شود

سلام
میزان مبلغ دیه توسط اجرای احکام مشخص میگردد
و مبلغ به نرخ روز محاسبه و پرداخت میگردد

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
از قسمت محاسبات حقوقی سایت اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط