🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین مقصر تصادف و عدم معرفی به پاسگاه چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۵

سلام د ادب
حدودا در ابتدای سال و سه هفته پیش -باخودروی پراید خود- بعد از عبور از چهارراه، در مسیر مستقیم، حین ورود به خیابان بعدی، باموتورسیکلتی که از چپ براست(مورب) درحال حرکت و باعث برخورد به ماشین من، با بوق ممتد من به خود امد؛
در حال حرکت سمت چپ موتور، باسرعت کم وعبور چند متر، نزاع زبانی داشتم.

البته من صدایش را درست متوجه نبودم.
خواستم بیخیال شم و به مسیرم ادامه بدم، بازیر نظرداشتن او در آینه، درحال سرعت گرفتن بودم، که ناگهان صدای ناسزایش آمد.
سرعت را کم کردم، گفتم؛ مثلا چه کاری میخوای با این موتورت با ماشین بکنی؟
که همون موقع ازراست ماشین، باسرعت سبقف گرفت،جلوی من پیچید وسعی کرد، ماشینو باترمزکردن جلوش متوقف کنه؛ برخورد ترکبند موتور به سپر باعث افتادن موتور و رفتن ماشین تاچرخ جلو، روی موتور شد.
من وحشت کردم، سریع دنده عقب گرفتم که ناگهان دیدم، راکب موتور باخورجینش به سمت ماشین حمله کرد و ازشیشه، به قصد صورت من، دوبار ضربه زد که خوشبختانه، با بالابردن شیشه؛ یک ضربه به شیشه و یکی هم به ستون جلوی خودرو، برخورد کرد که از سنگینی وصدای فلزمانند ضربات،
متوجه شدم قفل وزنجیر -احتمالاچندکیلویی وبزرگ-داخل خورجینه.
چون ایستادن برای تماس و انتظار برای آمدن افسرراهنمایی، تشخیص مقصر وثبت گزارش، باعث درگیری فیزیکی میشد؛ ازترس اسیب دیدن بدنی و احتمال داشتن سلاح سرد راکب موتورسیکلت چاقو خوردن، باسرعت ازصحنه حادثه دورشدم شکایت نمیتونستم به جایی کنم -چون پلاک موتوروندیدم- وگزارشی ثبت نکردم.
امروز از کلانتری تماس وازمن خواستن با مدارک ماشین، برم اونجا.
لطفا بگین؛ مقصر کیه ونرفتن من، چه تبعاتی داره؟
اگه خودمو به پاسگاه معرفی نکنم، چه نتایجی در انتظارمنه؟
بهترین راهکار برای من چیه به نظر شما؟
ممنون از التفات وراهنمایی شما....
باتشکر...

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با مراجعه به کلانتری گفتن اظهارات وواقعیت به مامور تحقیق عنوان کنید که ایشان جلو شما بهقصد تصادق عمدی پیچیده وشماتوانایی توقف ماشین رانداشتید وازوی بعلت جرم تخریب عمدی وتوهین وتهدید شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط