🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تعیین وقت نظارت برای پرونده ی کیفری که رای قطعی صادر شده است به چه معنا است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۷۵۹

تعیین وقت نظارت برای پرونده ی کیفیری که رای قطعی و دستور اجرای احکام و حکم جلب نیز صادر شده است به چه معنا است؟
در پرونده کیفری با عنوان ضرب و جرح و فحاشی و توهین به افراد عادی دادگاه در چند مرحله بدوی، تجدید نظر اول، تجدید نظر دوم، تجدید نظر سوم، تجدید نظر چهارم رای به محکومیت خوانده صادر و خوانده به 2 سال حبس و پرداخت دیه محکوم گردید که تنها در تجدید نظر اول در میزان حبس تغییر (از دوسال به 20 روز) ایجاد شد که درمحاکم تجدید نظر دوم تا چهارم حبس به 91 روز تغییر تایید و تاکید شد. در نهایت پس از قطعی شدن رای به اجرای احکام رفته و دستور اجرای حکم صادر و پس از مدتی حکم جلب صادر شد. پس از دو سال پییگری مجدد جهت اجرای حکم در سامانه مطلع شدم وقت نظارت جهت سال 96 تعیین شده است؟ این وقت نظارت به چه معنا است؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت و یا وقت احتیاطی که قاضی آن را تعیین میکند و میخواهد پرونده از دور خارج نشود و در تاریخ مقرری تنظیم میشود که ضمن مراجعه به همان شعبه از مراحل و نتیجه کار مطلع شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط