🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تغییر اسم مرضیه به بهار چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۸۶

سلام،من میخوام اسمم رو از مرضیه به بهار تغییر بدم؛ باید چیکار کنم؟ اصلا میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جهت تغییر نام خود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید و در صورت عدم همکاری از طریق دادگاه این امر را پیگیری کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
ابتدا باید برید ثبت احوال اونجا درخواست بدید
اگر قبول کردند که هیچ
اگر مورد موافقت قرار نگرفت از رای اداره ثبت احوال تو دادگاه تجدیدنظر ، تجدیدنظر خواهی میکنید
تو دادخواستتون حتما دو تا شاهد رو ذکر کنید و تو روز دادگاه
با خودتون ببرید
اگر دیدید که قاضی نمیخاد شهادت شهود شما را استماع کند یعنی میخاد که حکم به بطلان دعوای شما دهد که مشمول اعتبار امر مختومه می‌شود و دیگر نمی‌توانید دادخواست تغیر نام را مطرح کنید
لذا تا متوجه این قضیه شدید فورا دادخواست خودتون رو مسترد کنید تا قرار رد دعوا صادره بشه که مشمول اعتبار امر مختومه نشود که بتوانید دوباره این دادخواست رو مطرح کنید

معمولا برای اسامی مذهبی این سخت گیری وجود دارد
هر چند باید دید که کدوم شهرستان هستین
تو تهران و شیراز و مازندران تغییر نام خیلی آسان تر از شهر های دیگ ست

سلام دادخواست تغییر نام با استشهادیه شهود طرح نمایید و بهتر است در این مورد از کمک وکیل استفاده نمایید

با درود.ابتدا درخواست خود را را باستناد دلایل و مستندات قانونی به ثبت احوال محل ارایه نمایید اگر نتیجه نداد دادخواست تغییر نام به دادگاه محل مطرح نمایید.
بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی با سایت بنیاد وکلا از متخصص حقوقی مشورت بگیرید

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال تقاضای تغییر نام مطرح کنید و در صورت عدم حصول نتیجه با تقدیم دادخواست موضوع را از طریق دادگاه پیگیری بفرمایید
اگرچه احتمال پذیرش تقاضای شما با توجه به نام فعلی که از اسامی مذهبی است، زیاد به نظر نمی‌رسد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط