🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تغییر رای مستثنیات دین سهم‌الارث زوج در هیات نظارت و اعتراض بدان

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۸

با سلام و احترام، خانم بنده مهریه خود را به اجرا گذاشته و سهم‌الارث بنده که دو دانگ از ملک مشاعی بود توقیف کرد. بنده به عنوان مستثنیات دین اعتراض زدم، رای به نحوه بنده صادر شد ولی پس از اعتراض در هیات نظارت استان به صورت یک دانگ یک دانگ به هر دو طرف داده شد و با توجه به اینکه با فروش یک دانگ از ملک مذکور نمی‌توان منزلی جهت سکونت مهیا کرد، آیا می‌توان به شورای عالی نظارت اعتراض زد؟ با چه موضوعی می‌توان وارد شد از لحاظ ماده قانونی؟ و مدت زمان اعتراض چقدر می‌باشد؟ ممنون از راهنماییتان.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید شکایت خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

با سلام
بله قابل اعترض است.ومهلت اعتراض از تاریخی که ابلاغیه،از طرف دادگاه برای شما ارسال میشود ودریافت میکنند.تا ۲۰ روز می‌توانید اعتراض خودرا وارد نمایید.متن آن هم همین دادخواستی که مطرح کردید در صورت توضیح بیشتر می‌توانید
از طریق،بنیاد وکلا تماس بگیرید

با سلام
بله رای مزبور در دیوان عدالت اداری قابل شکایت می باشد.

سلام هم وطن گرامی مستند به بند ۲ ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداریی تصمیمات قطعی صادره از سوی هیات نظارت چه در مواردی که قابل اعتراض در شورای عالی ثبت نیست یا در مهلت مقرر قانونی تجدیدنظرخواهی نشده است و یا اینکه در شورای عالی ثبت منتج به رد شکایت و تائید رای اولیه شده است، منحصرا از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها قابل شکایت در دیوان عدالت اداری می باشد.
شخص معترض وفق قانون دیوان عدالت اداری، می بایست ظرف مدت ۳ ماه از تاریخ قطعیت رای ، نسبت به ثبت شکایت در فرم های مخصوص یا طی مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت شکایت جهت ارجاع به دیوان عدالت اداری اقدام نماید.

بادرود
بله قابل اعتر اض است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط