تغییر روند پرداخت دیه توسط بیمه و مقصر حادثه پس از یکسال چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۴

با سلام شهریور ماه 94 سرنشین خودروی بستگانم همراه با 3 سرنشین دیگر بودم و برای حل و فصل مشکلات خانوادگی عازم سفر بودیم که بر اثر بی احتیاطی دچار تصادف شدیم و من از ناحیه ستون فقرات دچار شکستگی مهره کمر شدم ، بستری بودم که طبق تقاضای خویشاوندم ( صاحب خودرو ) وکالت دادم به ایشان که مراحل استفاده از بیمه را پیگیری کند ، اما بعد از گذشت 3 ماه متوجه سوءنیت ایشان شدم و ایشان را از وکالت عزل کردم و پیگیر مراحل دریافت دیه شدم ، حال پس از گذشت یکسال که حواله های بیمه رسیده است ایشان به بیمه مراجعه کرده و اعلام کرده ایشان مقصر نیست و بنده راننده خودرو بودم و با یکدیگر توافق کرده ایم از بیمه خسارت بگیریم و بر اساس توافق به ایشان وکالت داده ام و میخواهد روند پرداخت دیه توسط بیمه را تغییر دهد.
متاسفانه شرایط برای من به نحویست که از نظر مالی قادر به طرح شکایت علیه ایشان نمیباشم و از طرفی بیمه هم پاسخگوی من نیست و فقط مرا به صبر دعوت مینماید.
از طرفی بنده گواهینامه رانندگی ندارم و به دلیل شکستگی زانو قادر به رانندگی نیستم و ایشان میخواهد از این امر سوءاستفاده نماید ، لذا خواهشمندم در این مورد بنده را راهنمایی فرمایید.
پیشاپیش از پاسخ و راهنماییتان سپاسگزارم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی در صورتیکه قصد مطالبه دیه از ایشان را دارید پیشنهاد میشود که حتما یک جلسه به صورت حضوری با وکلای یاسا مشورت کنید تا شما را بر مطالبه دیه راهنمایی کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط