🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تغییر وضعیت استخدامی از طرف کارمند به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۶

با سلام واحترام
احتراما به استحضار می رساند که اینجانب بیش از 20 سال می باشد که در سازمان صنعت ،معدن . تجارت استان ******مشغول خدمت می باشم .
در ابتداخدمت به توجه به استخدام از طرف سازمان بدلیل نبود مجوز استخدام و همچنین مشکلات مالی بصورت نیروی مامور به خدمت از طرف شرکتهای تولیدی (خصوصی ودولتی )تحت پوشش سازمان شروع به کار نموده وما هیچ وقت شرکتهای که حقوق و بیمه مارا پرداخت می نمود رویت ننموده و هیچ ارتباطی با شرکتهای مذکور نداشته ام وفقط با سازمان ارتباط داشته ام حال حدود 7سال می باشد که مستقیما با سازمان بصورت نیروی قراردادی مشغول می باشم
حال با توجه به گذ شت بیش از 20 سال ونیاز سازمان به ادامه خدمت اینجانب و همچنین وفق قانون مدیریت خدمات کشوری چطور می توانم از دیوان عدالت اداری درخواست صدور حکم مبنی بر تغییر وضعیت استخدامی و همچنین مورد قبول قرار دادن سوابق خدمتی را داشته باشم
از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم
حمید س

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تغییر وضعیت استخدامی و نحوه شکایت در دیوان عدالت اداری پیشنهاد میشود که حتما با وکیل متخصص مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط