تفسیر ماده ۱۴ حقوق مالکیت فکری در مورد کپی رایت

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲ #07342228

سلام و عرض ادب، من متن موافقتنامه پایین رو می‌خوندم که به این قسمت برخورد کردم. آیا بر اساس مطلب زیر و قانون کپی رایت ایران، دانلود رایگان و یا کپی رایت تولیدات کشور ژاپن برای استفاده شخصی و غیرتجاری اشکال دارد و خلاف قانون کپی رایت ایران است یا اشکال نداره و خلاف قانون کپی رایت ایران نیست؟
ماده ۱۴. حقوق مالکیت فکری:
طرف‌های متعاهد حمایت کافی و مؤثر را در ارتباط با حقوق مالکیت فکری اعطاء و تضمین خواهند نمود و کارایی و شفافیت را در نظام حمایت از مالکیت فکری تشویق خواهند کرد. بدین منظور، طرف‌های متعاهد باید در اسرع وقت بنا به درخواست هر یک از طرف‌های متعاهد با یکدیگر مشورت نمایند. هر یک از طرف‌های متعاهد، با اتکاء به نتایج حاصل از مشورت، طبق قوانین و مقررات خود اقدامات مناسب را جهت برطرف نمودن عواملی که دارای اثرات نامطلوب برای سرمایه‌گذاری‌های سرمایه‌گذاران طرف متعاهد دیگر می‌باشد، انجام خواهد داد.

مشاوره حقوقی مالکیت معنوی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حسب توضیحات فاقد اشکال است