🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تفکیک زمین بالای 500 متر چه هزینه هایی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰,۷۶۹

با سلام
مساحت زمین بنده در سال 56 4500 متر مربع (کاربری مسکونی) بود . در سال 57 زلزله شد و شهرداری حدود 2500 متر آنرا بدون رضایت من تصرف کرد و به معبر ( خیابان ) داد .
حال یک سند ششدانگ با حدود جدید و مساحت 2000 متر دارم . قصد تفکیک به دو قطعه هزار متری را دارم . شهرداری 25 درصد عوارض و 25 درصد شوارع از من میخواد . آیا با توجه به اینکه سی و پنج سال پیش 2500 متر از ملک من بدون دریافت وجه و رضایت به خیابان آمده ، باز هم باید 25 درصد حق شوارع و معابر رو پرداخت کنم ؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص تفکیک شهرداریها متفاوت عمل میکنند لذا شما در این خصوص هزینه می توانید از طریق کمیسیون توافقات نیز اقدام نمایید البته این موضوع نباید خارج از چارچوب قانون باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

متاسفانه در مواردی شهروندان متحمل ضرر و زیانی در این خصوص میشوند که پیشنهاد میشود برای تفکیک زمین و یا مطالبه وجه زمین های تصرف شده حتما وکیل بگیرید.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط