🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تفکیک زمین و سند چقدر زمان خواهد برد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۸۷

با سلام
زمینی مسکونی به جا مانده از ارث پدری داریم که در شهری تازه تاسیس واقع شده است...3 تا خانه مسکونی در قسمتهای مختلف این زمین به صورت جدا جدا و ویلایی بنا نهاده شده و زیر نظر شهرداری این سه تا خانه ساخته و تمام شده است
خروجی و ارتباط این سه تا خانه با خیابون از طریق یک راه انجام میشود
یعنی یک خروجی مشترک دارند
و به غیر این هیچ راه ارتباطی دیگه با هیچ کوچه و خیابانی ندارند

سوال من این هست که با توجه به این که سه تا خانه قدیم در واقع یک خانه محسوب میشده و داخل یک چهار دیواری واقع شده و الان به سه تا خانه تقسیم شده
اگه بخایم برای این سه تا خانه سند به صورت جدا بگیریم و اینکه اینها راه خروجی مشترکی دارند و اون راه خروجی را کوچه اعلام نکنیم و فقط حریم خودمون و حریم این سه تا خونه اعلام کنیم..چجوری میشه قضیه اش؟
سه تا سند به صورت جدا میدن و اون راه خروجی را برای سه تا خانه مشترک بزنن؟
یا اینکه نه ما به اجبار باید اون راه خروجی را کوچه اعلام کنیم به شهرداری و بعد تک تک سند بگیریم؟
مشکل اینه که اگه اون راه خروجی را کوچه اعلام کنیم به شهرداری اولا حریم ما سه تا خانواده نقض میشه و دوم هم اینکه همسایه ها هم میتونن با اینکه راهه خروجی دیگه ای دارن یه خروجی دیگه به این راه بزارن

کلا راه این که هم راه خروجی را حفظ کنیم بین سه تا خونه و سه تا سند جدا بگیریم چیه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانند سه سند به صورت مجزا صادر کنند ولی راه خروجی یکی باشد لذا میتوانید به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید و درخواست کارشناس کنید تا به صورت دقیق به شما اعلام کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط