🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تفکیک سند مادری که ثبت شده است چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۲

بنده قصد تفکیک ملک ویلایی ثبت شده به متراژ زمین 479 متر مربع را دارم که 2 واحد جداگانه در آن ساخته شده است.
واحد اول 25 سال ساخت و دارای پروانه ساخت قدیمی بوده و واحد دوم 10 سال ساخت است و قریب به 200 متر مربع اضافه بنا دارم.
قصد دارم پس از تفکیک یا قبل از تفکیک واحدی که 25 سال پیش ساخته شده را تخریب کرده و با وام مسکن آن را با پروانه ساخت جدید بسازم.
برای تخصیص وام مسکن باید مراحل به صورت قانونی صورت بگیرد و پروانه ساخت و نظام مهندسی انجام شود.
حال سوال بنده این است که بدون گیر کردن در پروسه شهرداری و پرداخت عوارض و اضافه بنا می توانم سند ثبت تفکیک شده بگیرم و دو واحد را از هم جدا کنم ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نقشه ساخت خانه دارد که باید با مراجعه به شهرداری متوجه شوید که میتوانید دو واحد را جدا کنید یا خیر. در اکثر مواقع نقشه به صورتی است که حتما ابتدا باید تخریب شود سپس مجددا احداث شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط