تقاضای اجرای حکم قطعی مهریه و مدت زمان اجرا

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۲

سلام و خداقوت، اینجانب دارای یک پرونده مهریه می‌باشم که به علت اعتراض شوهرم به میزان پیش پرداخت اعسار پرونده به مرجع تجدیدنظر رفت و بعد از اصلاح منجر به صدور رای قطعی شد در اسفند ۱۴۰۲. بنده مجدد تقاضای تعدیل اقساط مطرح کردم از شعبه بدوی دادگاه خانواده که وارد تشخیص نداد!
الف- آیا با وجود شرایط فعلی امکان اجرای حکم قطعی تجدیدنظر وجود داره؟
ب- برحسب چه ماده‌ای من تقاضای اجرای حکم قطعی رو مطرح کنم از شعبه دادگاه تجدیدنظر؟
ج- باتوجه به گذشت ۵ ماه بعد از تاریخ صدور حکم قطعی تجدیدنظر چقدر میکشه پرونده بره برای اجرا؟
د- آیا تامین مناسب از سوی اجرای احکام برای ضمانت پرداخت اقساط در پرونده حقوقی از کسی که باید اقساط مهریه پرداخت کنه اخذ میشه؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

درخواست صدور و ابلاغ اجراییه کنید و نیازی به تامین نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
تقاضای صدور اجرائیه نمایید نیازی به سپرده تامین نیست

سلام تقاضای اجراییه را بنمایید
نیازی به تامین نیز نمی باشد

با سلام
صدور اجراییه را درخواست کنید. و نیازی به سپردن تامین نیست

سلام شما می توانید صدور اجراییه را از شعبه بدوی تقاضا کنید،خیر تامینی اخذ نمی شود و در صورت عدم پرداخت اقساط می توانید محکوم علیه را جلب نمایید.

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست صدور اجراییه بدید.

سلام و عرض ادب
پرونده پس از قطعیت رای در شعبه تجدیدنظر، به شعبه بدوی صادرکننده رای عودت میشود لذا از طریق دفتر خدمات قضایی، خطاب به شعبه بدوی صادرکننده رای، لایحه درخواست صدور اجراییه ثبت و ارسال بفرمایید.
پس از صدور و ابلاغ اجراییه باید حضورا به شعبه اجرای احکام مراجعه و پرونده اجرایی تشکیل بدهید.
جهت پرداخت اقساط از محکوم علیه هیچ تامینی اخذ نمیشود و ضمانت اجرای معوق شدن هریک از اقساط یا عدم پرداخت تعداد سکه های پیش قسط در بدو اجرای حکم، امکان درخواست و صدور حکم جلب زوج توسط شماست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط