🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تقاضای اعاده حیثیت به چه صورت ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۹۰

سلام
4 سال پیش در یک درگیری خانوادگی در منزل شاکی ایشون به اتهامات دروغ ورود به عنف ضرب جرح و تخریب عمدی و با دو شهادت دروغ که براحتی قابل اثبات بود چون این افراد در مهمانی نبودن، از ما شکایت کرد و ما نیز می خواستیم شکایت کنیم که بخاطر پا در میانی فامیل منصرف شدیم و ایشون گفتن که دیگر پی شکایتو نمی گیرم و دنبال نمی کنم ( البته بماند که ایشون با حضور بیشتر از 15 شاهد ترس از این داشت که نتونه و نمی توانست این اتهامات ثابت کند و ما ازش بخاطر تهمت شکایت کنیم.) قضیه تمام شده بود که دادگاه جلسه برای این پرونده برگزار کرد. و ما بخاطر احترام به دادگاه در دادگاه شرکت کردیم و قضیه کامل برای قاضی تعریف کردیم و گفتیم این قضیه در فامیل دارد حل می شود و خود شاکی نمی خواهد پرونده پی بگیرد قاضی گفت خیر پرونده تکمیل ایشون بیاید یا نیایید پرونده تکمیل است گفتیم جناب قاضی 15 شاهد در ان مهمانی بود خوب می دانستیم همه انها را ی اوردیم که شهادت بدهند ،در اخر جلسه قاضی به ما اسرار کرد که یکی از شاهد های شاکی فردا بیاوریم !!!! که ما اصلا قادر به اینکار نبودیم و فرداش نتونستیم شاهد ببریم دادگاه این قضیه گذشت بعد یک چند هفته حکمی به در خانه امد مبنی بر 6 ماه حبس تعزیری بخاطر تخریب عمدی و 10 میلیون دیه و تبرئه از ورود به عنف قاضی دادگاه در یک جلسه فقط یک جلسه بدون اینکه بگزارد ما شاهد بیاوریم و مدارک خود را ارائه کنیم حکم صادر کرد ،، انقدر این حکم تعجب بر انگیز بود حتی برای خود شاکی که امد در محدوده زمانی تجدیدنظر رضایت داد و شاهد ها هم شهادتشونو پس گرفتن و قاضی بدون اینکه پرونده برود به تجدیدنظر پرونده مختومه کرد !!! من از قاضی چون فرد تحصیل کرده ای هستم و در بهترین دانشگاه ایران درس می خوانم پرسیدم که این حکمی که شما دادید برای ما بعدا مسئله ساز نمی شود گفتن خیر بروید خیاللتون راحت که چند روز پیش برای امری پلیس اماکن برای همین حکم من را رد صلاحیت کرد ؟!!! می خواستم بگم من می تونم پرونده دوباره باز کنم و دوباره به جریان بندازم و این حکم پاک کنم ؟ و ایا من می توانم از قاضی پرونده شکایت کنم؟؟ این مسئله خیلی برام مهم هزینه اش اصلا برام مهم نیست

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید تقاضای اعاده حیثیت نماید. امکان شکایت از قاضی هم وجود دارد

موید و پیروز باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط