آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
باسلام
پدر بنده سال ۶۸ فوت نموده، و دارای پنج فرزند پسر و سه فرزند دختر میباشد.۱۷ هکتار زمین کشاورزی از پدرم به ارث مانده، که چهار تن از فرزندان پسر هفت سال پیش اقدام به حفر چاه عمیق در سیزده هکتار از زمینها نموده، که البته مقداری از آن وام بلاعوض دولت بوده، و بقیه هزینه را چهار فرزند پسر پرداخت کرده اند. البته در طول این هفت سال و قبل از آن کل ۱۷ هکتار زمین توسط پنج فرزند پسر کاشت و برداشت شده، و فرزندان دختر سهمی نداشته اند. اکنون بااین شرایط زمینها چگونه تقسیم میشودبین وراث؟ایافرزندان پسرمیتوانندادعاکنند که زمینهای که چاه عمیق روی انهاحفرکردندمتعلق به انهاست،وبه فرزندان دخترتعلق نمیگیرد؟
با تشکر
دختر هم از وراث بوده ولی نصف پسر ارث میبرد.
باید سهم دختران هم پرداخت شود و شما با این استناد که چاه حفر کردید نمیتوانید ادعای مالکیت بر آن ملک کنید مظافا به اینکه دختران میتوانند بابت این چند سال از برادران اجرت المثل بگیرند.
پیروز و سربلند باشید.
باسلام دختران متوفی هم طبق قانون ارث با فرزندان ذکور از سهم الارث برخوردار هستند و ازتاریخ فوت تصرف وراث درماترک بیش از سهم الارث خود غیرقانونی بوده ودیگر وراث میتونن به نسبت ایام مذکوردادخواست اجرت المثل هم مطرح بفرمایند
عرض سلام و احترام،
با طلب رحمت و مغفرت برای پدر محترمتان به عرض می رساند سهم دختران در سهم الارث ،قانونا محفوظ می باشد و بایستی منفعت سالهای گذشته هم به ایشان پرداخت می شده و نتیجه حاصله اینکه دختران نسبت به گذشته می توانند ادعای اجرت المثل نمایند.هزینه های صورت گرفته نسبت به زمین بسته به اینکه تحت چه شرایطی بوده است ،ایا برای حفظ و نگهداری و بهره برداری زمین کشاورزی لازم بوده یا خیر و با اجازه همه وراث بوده یا خیر می تواند اثار حقوقی متفاوتی را مترتب گردد.