🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تقسیم سهم‌الارث و فروش قبل از پرداخت سهم زوجه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۴

با سلام، بعد از فوت پدرم قبل از اینکه تقسیم ارث کنیم، مادربزرگم سهم خود (یک ششم) را به متراژ ۱۷۰ متر فروخته، میگن قانونا باید اول یک هشتم و مهریه همسر جدا بشه، در صورتی که این کار رو انجام ندادند. اگر یک هشتم همسر جدا می‌شد سهم مادربزرگم ۱۱۰ متر بیشتر نبود. آیا الان مادرم میتونه ادعا و شکایتی روی سهم خودش داشته باشه که متراژ زمینی که مادربزرگم فروخته کمتر بشه؟ مادربزرگم الان در قید حیات نیست.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باتوجه به ممتاز بودن دین مهریه ابتدا مهریه بایستی پرداخت شود سپس تقسیم ترکه شود میتوانید ابطال تقسیم نامه را بخواهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
چنانچه تقسیم نامه ای وجود دارد باید بررسی شود ، منتها مسلما ابتدا دین متوفی (مهریه) باید پرداخت و سپس آنچه از ماترک باقی مانده نقسیم گردد

با سلام، مهریه جزو دیون متوفی محسوب شده،لذا پیش از پرداخت تمامی دیون از ماترک متوفی، تقسیم سهم الارث مابین وراث قانونی نیست.

باسلام مهریه دین ممتازه است و ابتدا باید مهریه از ماترک متوفی پرداخت گردد

با سلام
مهریه دین متوفاست و وفق بند ۲ ماده ۸۶۹ قانون مدنی، بایستی پیش از تقسیم ترکه، از اموال وی ادا شود لذا موضوع محتاج بررسی بیشتری می باشد.

اولویت با مهریه هست دادخوایت ابطال تقسیم نامه بدید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که اولویت با مهریه است، بایستی دادخواست ابطال تقسیم‌نامه مطرح کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط