🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تماس با زن فاحشه و قرار با او از طرف مرد موجب مجازات او خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱,۵۱۳

سلام. جناب بنده یک اشتباهی کردم یک جایی رفتم که نباید میرفتم تو اون خونه 3 خانم فاسد بودن خوشبختانه من تا وارد شدم پشیمون شدم دستم به هیچ کس و هیچ چیز نخورد و برگشتم حالا سوالم اینه که اگر فردا روزی این خانم ها رو بگیرن تکلیف من بیچاره که زنگ زدم به اینا و شماره ی من تو گوشی اینا هست چی میشه ؟ واقعا آش نخورده و دهن سوخته میشم ؟ خیلی اضطراب دارم که پلیس بیاد شماره های راخل گوشی رو بگرده افرادش رو پیدا کنه ! پروسه ی قانونیش چطوریه ؟ یعنی به من تهمت زنا یا رابطه نا مشروع وارد میشه ؟ بخدا که من هیچ کاری نکردم آخه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید عنوان کنید که اشتباهی با ایشان تماس گرفته اید و اگر میزان مکالمه شما کم میباشد میتوانید عنوان کنید که مثلا یکبار بیشتر با ایشان در تماس نبوده اید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط