🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تمام زمین را بدون اجازه تصرف کرده و به وراث گفته هیچ حق حقوقی ندارند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۳

با سلام و عرض ادب
زمینی در مشهد که مالک در غید حیات نمیباشد و فرزندان بعد از چندین سال برای تقسیم بین وراث مراجعه کرده آمد که حدودا ۱۵ سال اجاره بین مالک و سازمان اوقاف پرداخت نشده و الان اداره راه و ترابری مقداری از زمین را جهت طرح ساخت پل در تصرف قرار گرفته که در زمین مزروعی فوق چاه و منزل مسکونی و کنتور برق داشته که تخریب شده از طرف اوقاف و کدخدای روستا تمام زمین را بدون اجازه تصرف کرده آمد و وراث را تهدید کرده اند که آنها هیچ حق حقوقی در باب این زمین ندارند.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وراث می توانند علیه متصرفین دادخواست خلع ید را مطرح کنند لاکن در خصوص اداره راه و ترابری صرفا می توانند دادخواست مطالبه خسارات بر مبنای قیمت عادلانه مطرح نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

درصورت تصرف توسط اداره راه و ترابری صرفا مطالبه خسارات و قیمت قسمتهای تصرف شده امکانپذیر است

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
۱_ وراث پس از درخواست و صدور گواهی انحصار وراثت، با دلایل و اسناد مالکیت خود می توانتد علیه متصرفین مال غیر اقدام به طرح دعوی کیفری و حقوقی حسب مورد در دادسرا و دادگاه محل مطرح نمایند..
۲_ در خصوص تصرف قسمتی از زمین توسط اداره و ترابری جهت احداث پل، بنظر می رسد که ملک مذکور در حریم راه شوسه و یا آسفالته قرار داشته باشد، فلذا در صورت تصرف اداره مزبور اقدام خاصی در اینخصوص متصور نبوده، چرا که طبق قانون راهداری، اداره راه و ترابری تا ۱۲.۵ متر از حریم راه، حق تعریض و یا احداث پل و سایر عملیات دیگر را دارا می باشد..
مگـر اینکه ملک در حریم قرار نداشته باشد که در اینصورت با اعمال حاکمیت اداره راه و ترابری، وراث مستحق دریافت عوض مال و یا قیمت آن می باشند..
موفق باشید..

میتوانید با درخواست انحصار وراثت و پس از کسب گواهی حصر نسبت ب هرنوع تصرف و اعمال حقوقی بر روی سهم الارث خود شکایتی علیه تصرف کنندگان تنظیم کنید و از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید با عنایت ب اینکه اعمال هر نوع تصرف غیرقانونی بر سهم الارث بدون اجازه وراث تخلف است و پیگرد حقوقی و قانونی خواهد داشت

باسلام واحترام ...وراث بامدارکی زمینی که در دست دارند میتوانند رفع تصرف عدوانی در دادگاه حقوقی یا دعوای خلع ید اقامه نمایند

سلام و درود، وراث اخیر می توانند ضمن درخواست انحصار وراثت، علیه مستاجر یا متصرفین غیرقانونی اقدام قانونی لازم(کیفری یا حقوقی) را به عمل آوردند، و اما در مورد اداره ی ترابری در صورتی اعمال حاکمیت باشد، صرفا وراث می توانند عوض(مبلغ) عادلانه ی آن را دریافت دارند؛ آرزوی بهروزی.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط