🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تنها مدرکم پزشکی قانونی بود امروز رفتم پزشکی قانونی دکتر معاینشم نکرد، الان من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸

سلام
من نه ماه پیش پدرم تصادف کرده بود اسیب قابل مشاهده ندیده بود راننده هم متواری شد،من نمیدونستم میتونم شکایت کنم الان پدرم حافظشو از دست داده تاندون کتفش پاره شده و اسیب های دیگ که به مرور زمان مشخص شده ، تنها مدرکم پزشکی قانونی بود امروز رفتم پزشکی قانونی دکتر معاینشم نکرد اصلا نگاهش نکرد گفت مگ پزشکی قانونی خداس بعد نه ماه اوردی تشخیص بده. نزدیک ۸۰ تومن از مون گرفت و گفت برین ،الان من چیکار کنم.راه دیگه ندارم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می بایست بیشتر به دنبال دلیل و مدرک به جهت وقوع حادثه تصادف باشیم و چنانچه می توانید آن را اثبات نماید پزشکی قانونی مکلف به بررسی موضوع می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

طبق اسناد پزشکی بیمارستان میتونند نظر بدهند و آزمایش جدید و ام آر آی، مبلغ ویزیت را هم اگر معاینه نکردند پس بگیرید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط