🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تهدید به مرگ با اسلحه، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۸۵۷

سلام
یه شخصی تماس میگیره فحش ناموسی میده و عکس از فحاشی هاش دارم و تهدید به مرگ میکنه با اسلحه بنده عکس از اون طرف دارم که اسلحه داره در دستش اسلحه این شخص ژ ۳ هستش و کاملا در عکس واضح هست
آیا میتونم در نزد قاضی ایشون محکوم کنم و شکایتشون کنم؟
عکس سند خوبی هست یا خیر؟
جرم اسلحه ژ۳ چیه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد
لذا تهدید با هروسیله ای مجازات فوق رادارد ولیکن حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز نیز عنوان مجرمانه دیگر دارد.در ضمن توهین( اگر توهین های ناموسی مشمول حد قذف شود جرم مجزا می باشد)نیز عنوان مجرمانه دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سبام.جرم حمل و نگهداری سلاح گرم ۲ تا ۵ سال حبس،و جرم تهدید ۶ ماه تا ۲ سال در پی دارد.

چنانچه پاسخ بنده به شما کمک نموده و تمایل به پاسخ دقیق تر و مبسوط تر دارید می توانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی با شماره همراه بنده ۰۹۱۶۵۰۹۹۹۲۱ تماس حاصل فرمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط