🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تهدید به مرگ بعد از رابطه جنسی از طرف پسر قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۹۹

یکی از دوستانم دختری است که با پسری رابطه جنسی داشته (علی رغم میل دختر و به زور پسر) و الان دختر حال خوبی ندارد و دیگر نمی خواهد او را ببیند. پسر تهدید کرده که اگر او را نبیند، او را می کشد و یا آزار جدی فیزیکی می رساند. با توجه به اینکه پسر از سلامت روانی درستی برخوردار نیست، برای جلوگیری از هر گونه اتفاقی چگونه می توان پی گیری قضایی کرد؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

پیشنهاد میشود که به دلیل اینکه اینگونه شرایط پسر در شرایط روحی مساعدی ممکن است نباشد و در حال خود نباشد ممکن است دست به رفتاری بزند که واقعا درست و یا غلط بودن آنرا نداند پس دختر باید کاملا آگاه نسبت به حالات و رفتار ایشان در بیرون نیز باشد و در صورت ایجاد هرگونه مزاحمت و یا تهدید در پیامک و ..... سریعا با پلیس تماس گرفته و مراتب را اطلاع دهد و علیه ایشان شکایت کیفری کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط