🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تهدید همسر به کتک زدن چگونه پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۹

هشت ساله ازدواج کردم یه بچه هم دارم برای کوچکترین اتفاق توی خونه مرتبا از سمت شوهرم تهدید میشم مثلا دندوناتو خرد میکنم سرتو میبرم سیاه و کبودت میکنم آیا میشه اقدامی کرد؟ناگفته نماند تا به حال دو بار ازش کتک خوردم اما متاسفانه اقدامی نکردم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا هیچ کس نمیتواند دیگری را تهدید کند، شما از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری می توانید با عنوان تهدید شکایت نمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
امکان طرح دعوا علیه ایشان وجود دارد اما باید مستند به دلایل کافی باشد و اظهارات فرزند شما نیز می تواند در دادگاه استماع شود و بی تاثیر نخواهد بود و قبل از هر چیز پیشنهاد میکنم از طریق مشاوره خانواده اقدام به ریشه یابی سورفتار زوج نمایید تا انشالله بدون شکایت حل و فصل شود

با سلام متاسفانه در جرایمی که درون خانواده اتفاق می افتد بحث اثبات موضوع بسیار سخت می شود . تهدید از جمله جرائمی است که قانونگذار برای آن مجازات تعیین کرده است ولی نیاز به اثبات از سوی شما می باشد.اما در خصوص ضرب و جرح هر زمان خدای ناکرده اتفاق افتاد سریعا با نیروی انتظامی تماس گرفته و درخواست مراجعه به پزشکی قانونی نمایید. با نظریه پزشکی قانونی می توانید بابت ضرب و جرح عمدی شکایت نمایید.

با سلام
می توانید تحت عنوان تهدید از همسرتان شکایت کنید ولیکن برای اثبات این امر نیاز به ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود دارید در خصوص ضرب و شتم نیز چنانچه این امر تکرار شد تحت همین عناون از ایشان شکایت کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط