🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

توانایی پرداخت مهریه را ندارم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۶۱۰

سلام.
خانم بنده با حیله و کلک حق طلاق رو ازم گرفت تو دوران عقد و طلاق گرفت.دوشیزه بودن بخاطر همین مهریه اش نصف شد.الان من هیچ دآمدی شغلی هیچی ندارم نزدیک به چهل سالمه اما استرس و فشار نابودم کرده. کلا ماهیانه صد هزار تومنم درامد ندارم و در توانم نیست دیگه مهریه بهش پرداخت کنم. دو سال شکایتی چیزی نکرده برا مطالبه اقساط عقب افتاده مهریه اش. اما من مشکل اعصاب گرفتم بخاطر این جریان. من ندارم که بدم. بیافتم زندان هم پولی ندارم که دیگه بخواد بهش بدم. اون خانم بعدش سریع ازدواج کردن الان دو تا بچه دارن و تا چند سآل از من مهریه گرفتن. اشتباه من این بود نشستم غم و غصه خوردم و تو هیچ جلسه ای از دادگاه نرفتم. الان چه کاری میتونم بکنم. که از پرداخت مهریه معاف بشم.فشار زیادی روم هست.چهار ماهی یک سکه ست مهریه اشون. یا حداقل چه کنم که سالانه بشه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تبصره۲- هر یک از محکوم‌له یا محکوم‌علیه می‌توانند با تقدیم دادخواست، تعدیل اقساط را از دادگاه بخواهند. دادگاه با عنایت به نرخ تورم بر اساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشور یا تغییر در وضعیت معیشت و درآمد محکوم‌علیه نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام می‌کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

دادخواست تعدیل اقساط مهریه مطرح بنمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط