🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

توقیف اتومبیل برای چک برگشتی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۴۵

با سلام. بنده در تاریخ 1/3/96یک فقره چک 100 ملیونی بدون تاریخ بابت خرید دستگاهی به شخص ثانی به امانت داده ام و در مقابل چک هم نوشته ام در وجه شخص ثانی بابت خربد دستکاه فلان... حال بعد از گذشت چهار ماه متوجه شدم که اقای ثانی چک من را به شخص ثالثی واگزار کرده و در 30/5/96 تاریخ گذاری و 2/6/96 برگشت زده اند... حال شخص ثالث که ازقضا نزول خور هم میباشد، اینجانب را تهدید به پرداخت وجه چک یا جلب یا توقیف اموال کرده... لازم بذکر است، دستکاه مذکور را هم هنوز تحویل نگرفته ام!
1_ با توجه به اینکه شخص ثانی دوستم میباشد و چند ماه است میگوید چک را پس میگیرم ولی ظاهراً از عهده این کار بر نمی آید، چگونه میتوانم جلوی اقدامات احتمالی شخص ثالث را بگیرم؟

2_ اموال ثبتی اینجانب دو خودرو (یکی ایرانی و یکی خارجی) میباشد... خودرو خارجی را چند روز پیش به نام مادرم تعویض پلاک کردم... و مبایعه نامه ای به تاریخ سال گذشته تنظیم کردیم... آیا صرف تعویض پلاک جهت جلوگیری از توقیف کافی است یا ثبت در دفتر اسناد هم لازم میباشد؟ و آیا چون تعویض پلاک بعد از تاریخ چک میباشد، از طرف دادگاه قابل برگشت و توقیف است؟

(قابل ذکر است شخص ثالث، ثروتمند است و همه جا آدم دارد!!!)

باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای توقیف خودرو از طریق اداره ثبت سند خودرو ملاک است نه پلاک خودرو لذا قابل توقیف خواهد بود و در صورتیکه مبایعه نامه دستی باشد ممکن است دادگاه آنرا معتبر نداند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط