🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

توقیف خودرو در پارکینگ برای پرداخت هزینه تعمیر خودرو و مطالبه اجرت‌المثل

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۹

با سلام و خسته نباشید، اینجانب یک دستگاه اتومبیل را از شخصی در مرداد سال گذشته خریداری نمودم. در طول این مدت ارتباط حسنه‌ای فی‌مابین ما شکل گرفت به طوری که یک‌بار ایشان اتومبیل را برای استفاده شخصی از بنده امانت گرفت. همچنین با توجه به شناخت فنی ایشان از خودرو و پذیرش ضمنی به همکاری در رفع ایرادات احتمالی، اتومبیل را در آذرماه سال گذشته برای رفع نقص فنی پیش آمده و بررسی آلارم روشن شده (که ظاهرا به دلیل آلایندگی و سیستم کاتالیزور خودرو) بود به ایشان امانت دادم. از آن تاریخ تاکنون که قریب ۵ ماه می‌گذرد ایشان با ادعای اینکه اتومبیل پس از هر با رفع نقص، مجددا دچار نواقص جدیدی شده و با مسئولیت و هزینه خودش در حال رفع ایرادات است تحویل خودرو را به تاخیر انداخت. در این بین با بالا گرفتن اصرار بنده مبنی بر تحویل اتومبیل، ایشان به قصد تحویل خودرو حرکت و در طول مسیر مدعی پنچری شد که به نظر تعمدی می‌آمد و باز هم اتومبیل را تحویل نداد. بار دیگر و پس از درخواست خود ایشان مبنی بر مراجعه بنده جهت تحویل (طی ارسال پیامک)، بنده به اتفاق یکی از دوستان به محل ایشان مراجعه و مشاهده نمودیم اتومبیل قابل حرکت و روشن شدن نیست و ایشان مدعی شد استارت اتومبیل ایراد پیدا کرده است و این بار نیز قرار شد مشکل را حل کند. با طولانی شدن رفع مشکل و گذشت یک ماه دیگر و پیگیری‌های روزمره بنده، ایشان در ادعایی جدید مدعی شد که مشکل از موتور ماشین بوده (و نه استارت) و موتور هم اکنون در تعمیرگاه باز شده و خواستار پرداخت هزینه گزافی بابت آن شد که بنده امتناع نموده و عنوان کردم " این اتومبیل در زمان تحویل در ۵ ماه گذشته مشکل موتوری نداشته و ماشین در تمام طول این مدت در اختیار شما بوده و شما مسئول رفع نقص هستید". به دنبال مشاجره تلفنی شکل گرفته ایشان عنوان نمود که ماشین را تا زمان عدم تسویه مبلغ در پارکینگ می‌خواباند (و به نوعی توقیف می‌کند) و این موضوع را به صورت پیامک نیز برای بنده ارسال نمود (که به عنوان مدرک قابل ارائه می‌باشد) و پس از آن نیز گوشی را خاموش نموده و پاسخگو نیست. لازم به ذکر است هیچ توافقی مبنی بر قرارداد عاملیت تعمیر خودرو بین بنده و ایشان منعقد نشده است. مضافا مدارک ماشین نیز در اختیار بنده می‌باشد. همچنین از هویت، آدرس محل سکونت و محل کار ایشان نیز اطلاع دارم. لطفا در خصوص نحوه اقدام قضایی جهت استرداد اتومبیل و تکلیف بنده در برابر مطالبه وجه ایشان بابت هزینه تعمیر (بر فرض صحت) راهنمایی فرمایید. آیا بنده می‌توانم اجرت‌المثل ایام تصرف را مطالبه کنم؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادامه پاسخ قبلی....
ضمنا در خصوص اجرت المثل ایام تصرف خودرو نیز دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با ارجاع به کارشناس مربوطه توام با خسارات دادرسی و کارشناسی و حق الوکاله وکیل دادگستری به دادگاه حقوقی یا شورا حسب میزان آن مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود ، ابتدا از دفتر خدمات قضایی به ایشان اظهارنامه ای بر استرداد خودروی امانی بطور صحیح و سالم ارسال نمایید و متذکر شوید که در غیر اینصورت عمل شما مصداق جرم خیانت در امانت خواهد بود که کلیه خسارات وارده ناشی از عمل شما و خسارت دادرسی نیز از شما مطالبه خواهد شد.
اگر عمل نکرد شکایت کیفری خیانت در امانت و جبران خسارات وارده باستناد شهادت شهود و اظهار نامه ارسالی و مدارک مالکیت خودرو بر علیه ایشان مطرح کنید.

با سلام
ابتدا خطاب به وی اظهارنامه ارسال، سپس تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری مطرح کنید. همچنین اجرت المثل ایام تصرف ایشان قابل مطالبه می باشد.

باسلام
بله میتوانید باعنوان خیانت در امانت و دریافت اجرت المثل شکایت نمایید.

با سلام،ابتدا اظهارنامه دهید در صورت عدم افاقه شکایت خیانت در امانت طرح کنید.همچنین اجرت المثل ایام تصرف نیز با جلب نظر کارشناس قابل مطالبه می باشد.

سلام .بله امکان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد .تامین دلیل نمایید تا مدت زمان عرفی تعمیر خودرو را تعیین نمایید و نسبت به خواب خودرو و اجرت المثل آن برآورد مبلغ شود

شما میتونید در باب خیانت در امانت شکایت کنید و کطالبه اجرت المثل ایام تصرف رو بدید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط