توقیف سهم‌الارث شوهر سابق قبل از فوت مادر و اقدام زوجه دوم

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۲

با سلام، اگر شخصی قبلا مهریه خود را اجرا گذاشته باشد و در حال گرفتن اقساط مهریه باشد، با توجه به بدحال بودن مادر همسر سابقش احتمال می‌دهد که مادر همسر سابقش به زودی فوت کند، چطور و از چه طریقی می‌تواند عمل کند که قبل از اینکه همسر دوم فرد به عنوان درخواست مهریه سهم‌الارث همسر خود را توقیف کند، سهم‌الارث همسر سابق را توقیف کند؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.توقیف سهم الارث بعد از فوت است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام تا قبل از فوت اقدامی نمی‌شود انجام داد

با سلام
قبل از فوت مورث ،نمیتوان سهم الارث متعلق به وارث را توقیف کرد، با این حال راهکاری وجود دارد که به محض انحصار وراثت ، تمامی سهم الارث همسرتان را توقیف کنید.

با سلام
توقیف سهم الارث تا قبل از فوت منتفی است . با اطلاع از فوت اقدام نمایید .

سلام.بعداز فوت مادر اقدامات لازم انجام دهید.فعلا صبر کنید

سلام، تا قبل از فوت، اقدامی در این خصوص متصور نیست زیرا اساسا سهم الارثی به وجود نیامده تا قابل توقیف باشد.

باسلام باتوجه باینکه مهریه همسر سابق در حال اجرا می باشد پس از اطلاع فوت مادر همسر سابق بلافاصله اقدام به انحصار وراثت نموده و نسبت به توقیف سهم الارث اقدام فرمایید و اولویت در اخذ مهریه با کسی هست (همسر سابق یا همسر فعلی) که زودتر سهم الارث را توقیف نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط