توقیف پلاک خودرو، الزام به حضور در شهر مالک اصلی پلاک

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰ #49275474

ماشینم توقیف پلاک شده، صاحب اصلی مشهد هست، آیا برای رفع توقیف باید ماشین رو ببریم مشهد یا همین شهر خودمون میشه؟

مشاوره حقوقی اموال و مالکیت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا لازم است علت توقیف پلاک مشخص شود وسپس دادخواست مربوط مطرح شود

دادخواست در محل اقامت خوانده باید مطرح شود.

سلام دوست خوبم
اگر علت توقیف درخواست صاحب پلاک باشه
با ارسال وکالت از محل سکونت صاحب پلاک شما میتوانید اقدام به تعویض پلاک نمایید

با سلام،بستگی به علت توقیف دارد .ابتدا از پلیس راهور پیگیر شوید

با سلام
بستگی دارد که سبب توقیف چه بوده و چه اقدام قانونی ای جهت رفع توقیف لازم می باشد.

سلام چنانچه میخواهید دادخواست مطرح نمایید دادگاه مشهد صالح به رسیدگی است.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که دادگاه مشهد صالح است، لکن چنانچه فقط قصد تعویض پلاک را دارید، از شهر شما نیز می‌توان انجام دادو