🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

توی رای اومده این رای مانع استیفا یکجای محکوم به صورت تمکن مالی خواهان نمیباشد؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۲

با سلام در پرونده ای محکوم به پرداخت دیه تصادف شدم به طوری که نیم درصد دیه کامل بابت پیش پرداخت و مابیقی دیه هر پنج ماه یک درصد دیه
سوالم اینکه اگه این نیم درصد رو پرداخت کنم تا پنج ماه دیگه کاریم ندارن برا قسط یک درصد؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معنی این جمله این است که چنانچه پس از صدور این رای و تا هر زمان دیگر اموالی از محکوم علیه معرفی گردد آن اموال به نفع محکوم له توقیف و مبلغ محکوم به ، به صورت یکجا اخذ میشود و رای تقسیط صادره مانع پرداخت یکجای مبلغ محکومیت نخواهد شد و در صورت داشتن تمکن مالی تقسیط لغو میگردد.
از زمان پیش پرداخت تا ۵ ماه برای پرداخت اولین قسط مهلت داده میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر مالی از شما پیدا کنند تقسط لغو می شود

در صورت معرفی مالی از شما پرداخت اقساطی لغو خواهد شد

درود بر شما، مفهوم این متن یعنی چنانچه از شما مالی معرفی شود، تقسیط ملغی خواهد شد. در خصوص پرداخت نیز چنانچه پیش پرداخت را بپردازید، ۵ ماه برای قسط اول فرصت خواهید داشت.

بله پیش قسط رو پرداخت کنید تا قسط بعدی کاری باشما نخواهندداشت

درود
یعنی اگر مالی از شما معرفی شود تقسیط لغو می شود

معیار احتساب مبدا اقساط ۵ ماهه تاریخ صدور اجراییه است نه تاریخ پرداخت شما که ممکنه دیر و زود بشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط