🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تو محضر حاضر نمیشه و الباقی مبلغ معامله رو پرداخت نمیکنه؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۳

سلام
بنده یک موتورسیکلت به شخصی فروختم (قولنامه نوشتیم) و خریدار ۷۰درصد مبلغ رو پرداخت کرد و موتور رو تحویلش دادم. قرار شد الباقی مبلغ رو تو محضر پرداخت کنه که تو محضر حاضر نمیشه و الباقی مبلغ معامله رو پرداخت نمیکنه. در قولنامه هم ذکر کردیم که در صورت عدم حضور برای انتقال یا عدم پرداخت مابقی ثمن توسط خریدار فروشنده حق فسخ معامله و پس گرفتن وسیله نقلیه را دارد. الان من چی کار باید بکنم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای خریدار را ملزم به تنظیم سند یا در غیر این تقاضای فسخ معامله به دلیل عدم ایفای تعهدات از سوی خریدار نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام. در صورتی که به تازگی تاریخ پرداخت الباقی ثمن‌ رسیده است و با حصول سایر شرایط قانونی میتوانید فسخ قرارداد را اعلام نمایید و...
در صورتی که صرفا قصد مطالبه الباقی ثمن‌ معامله را دارید، طی اظهارنامه قانونی تاریخی را برای تنظیم سند رسمی و پرداخت الباقی ثمن‌ معامله مشخص نمایید و در صورتی که در دفترخانه حاضر نشدند، دادخواست دهید.
موید باشید.

ابتدا برای ایشان اظهارنامه و سپس دادخواست دهید ..

به مهر
می توانید مطابق شروط قراردادی خود اقدام نمایید و درخواست فسخ معامله و استرداد وسیله نقلیه را دهید.

مشخص نکردید که آیا گواهی عدم حضور از دفتر اسناد رسمی دریافت کردید یا نه. طبق اظهارتان می توانید دادخواست تایید فسخ یا پرداخت الباقی ثمن معامله تقدیم نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط