تکلیف حساب بانکی مشترک بعد از فوت و عدم انحصار وراثت وراث

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸

سلام،من و آشنایی که در زمان حیاتش یک حساب دونفره باز کردیم که ۵۰،۵۰ حق برداشت داریم و حساب سودش ۹۹ درصد من و ۱ درصد آن خانم حق برداشت زدیم. ایشان فوت شدند و وراثش دو خواهر و یک برادر سن بالا هستند که دنبال انحصار وراثت نیستند. من چه کار باید کنم چون من جز وراث نیستم.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اظهارات شما و اینکه حق برداشت دارید به بانک مراجعه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام با توجه به اظهارات شما و اینکه حق برداشت دارید به بانک مراجعه کنید

سلام پیشنهاد میدم قرارداد افتتاح حساب مشترکتون رو مطالعه بفرمایید پاسخ شما به مفاد قراردادتون برمی‌گرده ضمنا شما به عنوان ذینفع به استناد ماده ۳۶۰ قانون امور حسبی می‌تونین تقاضای گواهی انحصار وراثت بکنید البته در صورتی که با مراجعه به قرارداد حساب مشترک لازم بود

با سلام ابتدا می‌بایست گواهی حصر وراثت دریافت شود سپس می‌توانید به بانک مراجعه نمایید در صورتی که وراث رضایت دارند با وکالت رسمی شما می‌توانید کل مبلغ را از بانک دریافت نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط