🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تکلیف خلافی خودرو در صورتیکه مدارک مفقود شده باشد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱

سلام من یه موتور خریدم و فروشنده ادعا میکنه ک برگ کمپانی گم شده برای همین به گفت که به محضر بریم یه سند امضا کردیم که ما مدارک موتور رو گم کردیم و مسئولیت سو استفاده از مدارک با ماست در صورتی که ما گم نکرده بودیم اینو از ما گرفت تا المثنی کل مدارکو به اسم ما بگیره اینجا دو تا سوال دارم یکی اینکه اون کسی که مدارک موتور الان به اسمش هست بعدا میتونه ادعا کنه موتور مال اونه و دوم اینکه اگه سند مستقیم به اسم ما خورد تکلیف خلافی چی میشه؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
زمانیکه انتقال سند از فروشنده به خریدار انتقال مییابد باید خلافی خودرو پرداخت شود و زمان انتقال از دفتر اسناد رسمی یا مرکز مربوطه میتوانید استعلام بگیرید که خودرو به نام شخص دیگری نباشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

باسلام
مدارک موتور بنام هرکس باشد قانونا او مالک موتور است مگر اینکه طی قراردادموتور را فروخته باشد.و بصورت قانونی انتقال انجام شده باشد
خلافی موتور که باید پرداخت شود اگرسندبنام شما زده شد شما موظفید بپردازید مگر اینکه درقرارداد نوشته باشید پرداخت بعهده فروشنده است که اوبایدبپزدازد و درصورت عدم پرداخت میتوانید علیه وی دادخواست بدهید

با درود فراوان
در هنگام تنظیم سند خلافی را بایستی بپردازید .
اگر مدرکی دارید که موتور را خریده اید اکنون میتوانید آنرا انتقال دهید و استعلام مالکیت آن از راهنمایی و رانندگی میشود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط