تکلیف زیرخاکی پیدا شده که متعلق به اجداد پدریمه در زمین فروخته شده چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۶۴

باسلام
تازگیا تو خونه قدیمی که بمن ارث رسیده بود گودبرداری کردن و زیرخاکی پیدا شده البته این خونه رو ما چند سال پیش فروختیم ولی قبلا این خونه مال پدربزرگم بود قبلشم مال پدرش کلا خانوادگی پولدار بودن تو شهرشون زیر خاکیم به احتمال زیاد متعلق به پدربزرگمه حالا میخواستم ببینم میشه از نظر قانونی ادعای مالکیت به زیر خاکی کرد از نظر شرعی که حق منه ممنون میشم راهنماییم کنین

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما امکان ادعای مالکیت ندارید و دفینه در اختیار میراث فرهنگی قرار میگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با توجه به دو ماده ۱۷۴و۱۷۶ ق مدنی،باید گفت دفینه که مالک آن معلوم نیست ازآن کسی است که آنرا پیدا کرده و نیز دفینه که در اراضی مباحه کشف میشود متعلق به مستخرج است.ولی در حال حاضر در صلاحیت سازمان میراث فرهنگی است که با متخلفین به طور جدی اعم از جزایی نقدی ،حبس و حتی تراشیدن موی سر برخورد خواهند کرد.

سلام. خیر. اونا هم طبق قانون باید با توجه به قدمتش به میراث فرهنگی تحویلش بدن، وگرنه در صورت کشف مجازات در پی خواهد داشت عمل خودداری یا فروش اموال قدیمی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط