🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تکلیف مرور زمان شکایت آنها چه می‌شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۲

به موجب ماده ۱۰۶ قانون مجازات اسلامی مرور زمان شکایت در جرایم قابل گذشت یک سال از تاریخ اطلاع متضرر پیش بینی شده و همانطور که میدانید در اصلاحات سال ۹۹ قانون مجازات اسلامی دامنه جرایم قابل گذشت در م ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی گسترش یافت به طوری که یکسری جرایمی که تا آن زمان غیر قابل گذشت بودند از این تاریخ به م ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی اضافه شدند و قابل گذشت شدند حال اگر این جرایم که به تازگی قابل گذشت شده‌اند قبل از اصلاحات قانون واقع شده باشند تکلیف مرور زمان شکایت آنها چه می‌شود با این وصف جدید تکلیف مرور زمان چه می‌شود، مستند و مستدل

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که قوانین کیفری مساعد به حال متهم باشد عطف بما سبق خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

به موجب بند ت ماده ۱۱ قانون مجازات اسلامی قوانین مربوط به مرور زمان عطف بما سبق میشوند

با سلام
به موجب بند ت ماده ۱۱ قانون مجازات اسلامی قوانین مربوط به مرور زمان نسبت به جرائم سابق نیز فورا اجرا میشود.

باسلام با خانوم صیاد موافقم عطف به ما سبق می شود

با درود
عطف بماسبق می‌شود.
بهتر است اگر به دنبال مستند و استدلال دقیق حقوقی هستید از فضای مجازی فاصله گرفته و به کتاب خواندن روی بیاورید، پاسخ ها در این سایت کلی است و کوتاه، و متخصص نمی‌تواند در حل یک مقاله با شما به گفتگو بپردازد.
برای شما آرزوی سلامتی دارم.
موفق باشید.

درود
بله قوانین کیفری زمانی که مساعد به حال متهم باشد عطف بما سبق می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط