🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تکلیف میزان پرداختی دیه در تصادف ۵۰-۵۰ و نداشتن بیمه راننده

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۰۳

سلام، پدر بنده پارسال تصادف کرده، پدر محجور هستند در حد سفاهت و من قیم ایشان هستم. پدرم عابر بوده با ماشین تصادف کرده است، راننده خودرو گواهینامه دارد اما ماشین بیمه ندارد. افسر مقصر حادثه را ۵۰ ۵۰ تشخیص داده و هیچکدام از طرفین به رای اعتراض نکردند. الان نظریه پزشک قانونی تکمیل شده و صندوق تامین خسارت بدنی دیه را پرداخت می‌کند و هنوز پرونده در بازپرسی است. سوال من این است در تصادف ۵۰ ۵۰ دیه کامل تعلق می‌گیرد یا نصفه تعلق گیرد؟ بعضی از وکلا میگن نصف دیه تعلق می‌گیرد، بعضی از وکلا میگن کل دیه تعلق می‌گیرد، بعضی از وکلا میگن در بعضی از موارد کل و در بعضی از موارد بخشی از دیه تعلق می‌گیرد. قاضی در چه موارد و شرایطی حکم به پرداخت کامل دیه و در چه موارد و شرایطی حکم به پرداخت نصف دیه می‌دهد؟ آیا نداشتن بیمه تاثیری در رای قاضی دارد؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

موضوع قابل پیش بینی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام قابل پیش بینی نمی باشد.

سلام قابل پیش بینی نیست

با سلام
در رابطه با این موضوع امکان پیش بینی وجود ندارد.

سلام.پنجاه درصد دیه پدرتان توسط پرداخت می‌گردد.پنجاه درصد خسارت وارده به طرف مقابل از دیه پدر کسر میگردد

با سلام، راننده خودرو و عابر پیاده به یک میزان در بروز حادثه مقصر تشخیص داده‌ شده اند،
از آنجا که پاسخ یکسان و دقیقی برای این مورد وجود ندارد، همه‌چیز به رای صادره توسط قاضی بستگی خواهد داشت.

با سلام با توجه به مکان و زمان و شهود بعضی اوقات این موضوع تغییر می کند اما در مواردی که بیمه وجود ندارد احتمال پرداخت کامل دیه محتمل است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط