🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جدایی از همسرم در دوران عقد

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۶۶۳

با عرض سلام
من حدود یک سال با یک دختر عقد بودم که در روز جهازیه با یه دعوای سوری و قصد ادامه زندگی رو ندارد وی با گذاشتن مهریه و بردن جهیزیه رو انجام دادن قصد ادامه زندگی رو ندارد من هم در مشگلاتی قرار دارم ایا راه حلی وجود دارد که بتوانم طلاقش دهم یا من بتوانم ازدواج مجدد کنم با وجود این که مهریه عندالمطالبه است

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

حق طلاق قانونا با زوج می باشد و هر زمان می تواند برای جدایی اقدام نماید فقط باید تکلیف حق و حقوق قانونی زوجه از قبیل مهریه ، نفقه و ... را مشخص کند.

از طرفی می توانید با تقدیم دادخواست، الزام به تمکین زوجه را بخواهید ( البته اگر ایشان باکره باشد و در واقع تمکین نکرده باشد چون در اینصورت می تواند از حق حبس خود استفاده کند و تمکین خود را منوط به دریافت مهریه نماید ) اگر با وجود رای الزام به تمکین باز هم ایشان تمکین نداشت می توانید با مراجعه به دادگاه و اعلام این امر از مراجع قضایی دستور ازدواج مجدد اخذ نمایید.

موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط