🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جدا از اون ۱۶ درصد دیه یا ارش دیگری مد نظر قرار میگیره یا نه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۵

سلام ببخشید دوماه پیش تو تصادف با موتور هر دوتا پام شکست پای چپ از ناحیه ران پا و پای راست از ناحیه زانو
ولی آسیب دیگه ای نداشتم
الان طبق قانون بنظرم بین۱۶ تا ۲۰ درصد دیه تعلق میگیرد ولی وکیلم میگه حداقل ۳۰درصد تعیین میشه
و همچنین موارد مشابه هم دیدم که بیشتر از درصدی که در قانون تعیین شده دیه دریافت کردن
در ضمن طول درمانم هنوز تمام نشده
ممنونم از وقتی که گذاشتین

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
اگرآسیب فقط شکستگی باشدبه همان میزان مقرردرقانون دیه تعیین میشودولی اگرنقص یامشکلی ایجادشودمیزان دیه یاارش بیشتراست.

ارش ، دیه غیرمقدر است که میزان آن در شرع تعیین نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و کیفیت جنایت و تاثیر آن بر سلامت مجنی علیه و میزان خسارت وارده با در نظر گرفتن دیه مقدر و با جلب نظر کارشناس میزان آن را تعیین می کند

درود
تا پایان مدت طول درمان تعیین میزان دقیق آسیب و‌جراحات حتی توسط پزشکی قانونی ممکن نیست . میزان دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی و توسط قاضی تعیبن میشود .

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد، لیکن بهتر است به وکیل خود مراجعه کنید زیرا ایشان اشراف بیشتری نسبت‌ به‌ پرونده دارد چون وکیل شما بوده است

با سلام و ادب
محکمه قضایی ارش را بر اساس نظریه پزشکی قانونی،میزان جراحات و نحوه بهبود یافتن بزه دیده مشخص و محاسبه می کند

شما منتظر معاینه کامل و اعلام نظر دقیق پزشگی قانونی شوید چرا که قبل از آنکه چیزی مشخص بشه شما خود ارزیابی می کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط