🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

جرایم رایانه ای و تهدید چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۰۹

سلام وقت بخیر ، خواهر بنده ۳ سال پیش در شرکتی به مدت ۲ هفته مشغول کار بوده از طرف مدیر شرکت به خواهر بنده پیشنهاد اشنایی بیشتر میدهد برای ازدواج بعد مدت کوتاهی تلفن زدن و اشنایی ارتباط تلفنی خواهر بنده با ایشان تمام میشود در این حین این اقا در این ۳ سال با خانم بیوه ارتباط داشته تلفنی و ... تا پارسال این اقا شماره خواهر بنده روکه از قبل داشته دوباره ارتباط تلفنی را با خواهر بنده از سر گرفته این خانم بیوه که متوجه ارتباط تلفنی خواهر بنده میشود به خواهر بنده زنگ میزند و میگوید من زن این اقا هستم تا خواهر بنده رو از ارتباط تلفنی با این اقا دل سرد کند خواهر بنده هم این موضوع را به این اقا پسر می گوید که این خانم این ادعا را کرده که زن ایشان هست که این اقا پسر هم گفته مدتی با این خانم دوست بوده که در واقع همین بود بعد این خانم با خواهر بنده در فضای مجازی خواهر بنده را تحریک به این میکند که خواهر بنده مجبور به استفاده از الفاظ رکیک می کند علیه این خانم بشه که این اتفاق نیز می افتد اکنون این خانم که به جهت شکایت این کار را انجام داده بود اقدام به شکایت کرده خواهر بنده هم در دادسرا حضور یافته و جریان را گفته و دادگاه گفته باید رضایت بگیره حالا این خانم که برای اینکه این اقا رو از دست نده و از ترس اینکه نکند خواهر بنده دوباره با این اقا ارتباط تلفنی برقرا کند به من و دیگر خواهر ها زنگ زده و همه رو تهدید به شکایت می کند و می گوید که خواهر من دوباره در فضای مجازی به او فحش و تهمت میزند تکلیف ما چیست ممنون ایا من می توتنم از این اقا شکایت کنم یا از دست این خانم یا چه ... باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم تهدید میتوانید علیه ایشان شکایت کنید و باید شهود به دادسرا ارائه کنید و صرف پیامک قابل شکایت نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط